24/11/11

Όχι μόνο αρνητικές ειδήσεις…

Στις 22 Νοεμβρίου 2011 γιορτάσαμε τα εγκαίνια δύο νέων Νηπιαγωγείων στο Δάλι. Τα εγκαίνια τέλεσε ο έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κύριος Γιώργος Δημοσθένους στην παρουσία και άλλων πολλών εκλεκτών προσκεκλημένων.



Κατά την δική μου άποψη τα εγκαίνια δύο σχολείων δεν είναι ένα μικρό γεγονός και θεωρώ ότι τουλάχιστον το κρατικό κανάλι θα έπρεπε να ήταν παρών για να τα καλύψει. Η δε παρουσία του Υπουργού και στα δύο σχολεία θα έπρεπε να ήταν ένας επιπλέον λόγος για να προβληθούν αυτές οι δύο σημαντικές εκδηλώσεις.


Δεν θέλουμε μόνο μαύρες ειδήσεις κύριοι υπάρχει και χρώμα στην ζωή μας και δύο νέα σχολεία σίγουρα προσθέτουν πολύ τέτοιο χρώμα. Υπάρχουν και τα θετικά τα οποία οφείλετε να παρουσιάζετε ώστε ο τηλεθεατής να έχει πλήρη εικόνα.


Θα ήταν πολύ εύκολο για εμένα να προσπεράσω χωρίς σχολιασμό αυτό τον τρόπο αντιμετώπισης από τα τηλεοπτικά μέσα. Από την άλλη θα ήταν τόσο δύσκολο να ανεχτώ αυτή την δημοσιογραφική συμπεριφορά γνωρίζοντας πόσα λιγότερο σημαντικά θέματα βλέπουμε κάθε βράδυ στις ειδήσεις σας.


Αυτά για προβληματισμό…


Μιχάλης Πούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: